Girlie, Lifestyle

De ce AR TREBUI sa sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?

Stim ca Ziua Internaţională a Femeii, marcată pe 8 martie, a fost la începuturi o expresie a dorinţei femeilor muncitoare de dobândire a unor drepturi, însă, de-a lungul timpului, s-a transformat într-un prilej de sărbătorire a feminităţii şi a reprezentantelor sexului frumos, indiferent de religie şi rasă.

Ziua de 8 martie e dedicată tuturor femeilor, o zi importantă în care le arătăm cele mai calde emoții de apreciere, recunoștință, dragoste și afecțiune.
8 martie e acea zi din calendar în care fiecare femeie trebuie să primească flori!

28471386_1911142795582203_3579695535784411182_n

In aceasta perioada barbatii trebuie sa fie atenti la sentimentele partenerei, ale mamei, ale prietenelor, colegelor si in general ale sexului frumos.
De fapt, nu TREBUIE sa fiti atenti, insa este indicat s-o faceti daca vreti sa aratati ca va pasa… sau pur si simplu nu vreti sa suportati consecintele.

Consider ca florile sunt cea mai simplă și mai eficientă metodă de a arăta cuiva că ții la el, că are importanță pentru tine, că te-ai gândit la el. De aceea, alegerea ta trebuie să aibă în vedere toate caracteristicile florilor, plecând de la tipul acestora și până la aranjarea acestora într-un mod delicat, în buchete elegante care să exprime exact dorința ta.

ShowImageByIdFile

Martie este  luna în care sărbătorim femeia, cea despre care de cele mai multe ori vorbim ca de o adevărată floare.
În acest context este bine să ne pregătim din timp cu privire la acest aspect, să avem în vedere tipul florilor pe care dorim să le oferim, bazându-ne și pe preferințele persoanei care le va primi.

Trebuie să știm că exista si in Romania o florarie online, cu specialisti care sunt dedicati in alegerea buchetelor dvs., iar fiecare buchet de flori se va realiza cu creativitate si atentie la detalii de catre florarii experti Interflora si va fi livrat direct destinatarului pentru a crea, de fiecare data, o surpriza aparte.

Va sfatuiesc sa apelati la Interflora Romania, liderul mondial în livrarea de flori  la domiciliu, care doreşte să ne amintească să dăruim mai des emoţii, prin intermediul florilor, femeilor dragi din viaţa noastră.

26169275_1844162495613567_2760898261603117466_n

Poate va intrebati de ce sa daruim flori de 8 Martie?
Dăruim flori pe 8 martie pentru că atunci este ziua femeii, este ziua tuturor mamelor și soțiilor.

De asemenea pentru că data calendaristică este una la început de primăvară, barbatii din viata noastra s-au obișnuit ca în această zi specială să sa prezinte cu un buchet mare de flori. Arata astfel respect pentru femeile importante din vietile lor, reușind în același timp să sărbătoreasca venirea unui anotimp pe care mai mult ca sigur mulți dintre noi îl așteaptă cu sufletul la gură.

Care sunt cele mai potrivite flori pe care le poți oferi cu acest prilej? Bineînțeles, în primul rând, florile de primăvară.

Puteti sa alegeti de pe site-ul celor de la Interflora Romania o multime de flori online.

28783642_1917090531654096_2911720412563682394_n

Puteti sa alegeti freziile – sunt frumoase, colorate și, mai ales, parfumate. Sunt ideale pentru a fi oferite prietenelor, mamei sau persoanelor apropiate. Persoana căreia îi vei dărui acest cadou se va înveseli pe loc.

Lalelele  sunt extrem de frumoase, dar totuși, un pic cam pretențioase pentru că înfloresc foarte repede și se deschid. Alege mereu lalele proaspete pentru ca să reziste foarte mult. Alege un buchet de lalele multicolor dacă vrei să-l oferi colegelor de serviciu, lalele roșii dacă vrei să-i spui femeii iubite cât de mult ții la ea sau lalele albe dacă vrei să-ți înveselești mama.

Zambilele –de 8 martie poți opta pentru un coșuleț cu zambile sau un buchet alb, mov și roz din zambile parfumate.
Alte flori ideale pentru ziua de 8 martie sunt trandafirii. Îi poți oferi sub forma unui buchet sau a unei cutii plină ochi cu trandafiri. Cea din urmă metodă e extrem de creativă și în trend.

28685411_1916830528346763_210169332263771097_n

Alături de flori, puteți oferi persoanelor dragi cutii de praline, macarons, lumânări parfumate, iar dacă nu aveți posibilitatea de a oferi personal florile, puteți apela la florăriile care oferă servicii de livrari flori la domiciliu, cum ar fi florăria Interflora

Si, daca tot suntem la capitolul flori: NU luati flori de plastic. Din doua motive este bine sa le evitati .

In primul rand, sunt demodate, cam de vreo 20 de ani. In al doilea rand, ustura destul de neplacut atunci cand doamna ranita in orgoliu hotaraste sa le foloseasca pe post de facalet. Pentru cei care vad intotdeauna partea plina a paharului, florile de plastic sunt la urma urmei mai flexibile decat un facalet.

Dupa ce v-am sfatuit ce flori sa alegeti, va provoc sa raspundeti la aceasta intrebare
De ce ne-am obișnuit să dăruim flori doar de 8 martie? Care este cauza principală pentru care nu se mai dăruiesc atat de multe flori în ziua de azi?

Primul motiv ar fi ca floarea nu mai e la modă, nu mai atrage pentru că suntem atât de acaparați de tehnologie și de tot ce înseamnă modern, încât este aruncată complet în trecut. Astăzi, cine vrea să vadă flori intră pe internet pe telefon și vede, nu se mai bucură de ele când le vede și-n realitate.

Cumparam flori 8 martie ,  pe care să-l dăruim mamelor, iubitelor, femeilor importante din viețile noastre, dar oare nu ar fi mai indicat să cumpărăm mai des aceste buchete de flori? Sau începem să cădem în conceptul lui Valentine’s Day, din pricina căruia se zvonește că atunci ar fi ziua din an în care trebuie să-ți arăți dragostea pentru iubita ta. Oare la fel va ajunge și 8 martie? Singura zi din an în care cinstim femeia și-i dăruim flori?

image-BEAUTIFUL_1491

Nu trebuie să fie așa, iar voi barbatii sunteți singurii care puteți schimba acest lucru. Încercați pe cât posibil să dăruiți flori cât mai des femeilor importante din viața voastră. Ele nu trebuie să uite că florile sunt frumoase și există această posibilitate dacă decideți să le oferiți mai mult decât rar.

Trebuie să ținem de acest concept al dăruirii florilor pentru că altfel riscăm să pierdem niște obiceiuri mai mult decât frumoase prin intermediul cărora societatea modernă a evoluat în bine în trecut. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, nu cred că ar trebui să existe săptămână fără să veniți acasă cu un buchet imens de flori pentru iubita sau mama voastră.

flori-in-miinile-unei-femei_41144ceb34ea07

Rar se întâmplă să văd bărbați cu flori în mână. Și încerc să-mi explic de ce. Știm că florăriile sunt cu mult mai multe ca în trecut. Știm că ele au program prelungit sau non stop. Știm că există acum și florării online. Știm că prețul florilor este mic și mai știm că femeile iubesc florile. Toate acestea ar trebui să conducă la un aflux de bărbați mergând spre casă cu flori în mână. Și totuși nu se întâmplă așa. Nu reușesc să înțeleg asta.

Să fie oare pentru că femeile nu se mai bucură  atunci când primesc o floare? Să fie pentru că au crescut pretențiile și că gestul trebuie să fie cu zerouri multe? Să fie pentru că florile nu mai miros, sau pur și simplu sunt demodate?

Ni se par oare prea banale florile sau suntem atât de ignoranți încât am uitat că cele mai frumoase lucruri sunt micile bucurii? Oare nu mai merită flori femeile din ziua de azi? Bineinteles ca merita!

9f0c2e3434e89592cf0f58ddb5169a4e

Dragi barbati, ziua de 8 Martie este ziua in care toate femeile din jurul vostru trebuie sa se simta apreciate, sa se simta rasfatate, si cum puteti face acest lucru decat oferindu-le ceea ce iubesc mai mult, florile lor preferate si mult indragite.

Dragi femei, vă doresc să vă găsiți partenerii care să vă facă să simțiți fiecare zi a vieții voastre ca pe un permanent 1 și 8 Martie, ca pe un o continuă Valentines Day, ca pe un nesfârșit Dragobete.

Vă doresc să nu aveți nevoie de nimic din exterior care să vă aducă aminte că sunteți femei și sunteți iubite.

*acest articol a fost scris pentru concursul Spring SuperBlog 2018

 

Lasă un comentariu