Lifestyle, Trucuri

O aventura cu un job nou si o agentie online de traduceri

Buna, dragii mei! Am amanat sa va povestesc acest lucru pana nu am aflat ca e suta la suta sigur, dar am sa va dau o veste: am fost admisa ca beauty editor la Cosmopolitan Anglia, dar am avut multe aventuri cu actele necesare unui job in strainatate.
Noroc ca m-a salvat e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România, care a devenit intre timp prietenul meu cel mai bun, care ma ajuta sa traduc orice document in cel mai scurt timp.
O sa va povestesc de ce consider e-trad.ro salvatorul meu!
Am fost anuntata acum o luna ca am fost admisa la Cosmopolitan editia Anglia si mi-au fost trimise o serie de acte pe care trebuia sa le completez precum si un document in care mi se zicea ce acte trebuie sa traduc pentru a fi valabile in Anglia, va spun eu, o multime, printre ele certificat de naștere, diploma de absolvire a liceului, diploma de absolvire a facultății, adeverință medicală, diplomă de absolvire masterat, foaie matricolă si cazier.

slide3.jpg
Aveam la dispozitie 3 zile pentru a le trimite pe mail. Am fost atat de entuziasmata ca am fost acceptata la job ca am dat o petrecere mare cu toti prietenii mei, apoi a doua zi, deja imi faceam planuri pentru calatoria in Anglia, ce monumente o sa vizitez, apoi ma gandeam la ce outfituri sa port pentru a fi in ton cu cei din redactia revistei.
Nici nu am stiut cum au trecut 2 zile, eram visatoare si bucuroasa de ideea unui nou inceput. Cand m-am mai uitat o data pe mail, am vazut ca trebuia sa traduc niste acte, o multime, pana a doua zi. Nici nu va inchipuiti ce panica a pus stapanire pe mine.
Era ora 5 dupa amiaza, unde mai aveam sa gasesc o agentie de traduceri deschisa la ora asta? M-am gandit totusi sa merg sa caut, sa nu stau degeaba si sa actionez, am luat la pas tot Bucurestiul, unde ajungeam ori era inchis, ori mi se spunea ca dureaza vreo 2 zile pana se traduc actele si eu nu aveam atata timp la dispozitie. Trebuia sa le trimit a doua zi. Asa am ajuns la ora 19.30 si eu tot nu aveam actele traduse.
Am intrat pe Google ca sa aflu unde mai este o agentie de traduceri deschisa la ora asta si privirea mi-a cazut pe un magazin online de traduceri. Nu puteam sa cred ce noroc aveam, dar nu m-am bucurat inca pentru ca ma gandeam ca o sa dureze si aici foarte mult pana se traduc.
Ei bine, ce am citit m-a bucurat nespus de mult, la aceasta minunata platforma de traduceri e-trad, poti sa comanzi direct de pe telefon, finalizezi comanda în mai puțin de 4 minute, plătești direct cu cardul și beneficiezi de prețuri avantajoase (fără TVA).

etrad

Bineinteles ca asta am si facut, in maxim 4 minute, am fost contactata telefonic de către un manager de la ei pentru confirmarea comenzii și am primit un e-mail cu factura proformă. După confirmarea prețului, pe baza facturii fiscale, am achitat contravaloarea serviciului dorit, iar a doua zi am primit actele si le-am trimis mai departe sperand ca totul va fi bine.
Asa a si fost, datorita e-trad! Apelati si voi cu incredere la ei pentru traduceri documente personale, traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri financiar-bancare, traduceri juridice, traduceri marketing & PR, traduceri acte studii, orice vreti voi.
Asa ca peste 1 saptamana ajung in Anglia si va povestesc ce peripetii voi mai avea, pentru ca sigur se vor intampla multe lucruri magnifice!
Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2018

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s